Yhdistystoiminta on tunnetusti yhteisöllistä ja resurssien tehokas käyttö on monille yhdistyksille elintärkeää. Yhdistykset pyrkivät tarjoamaan jäsenilleen mahdollisimman monipuolista toimintaa, mutta usein budjetti on tiukka ja varusteita ei haluaisi ostaa vain satunnaiskäyttöön. Tässä kohtaa Rendoor tarjoaa kätevän ratkaisun.

Onhan se vuokraushomma välillä aikamoista häslinkiä. Puhelin soi jatkuvasti, eikä aina ole ihan varma, että onko ne kaikki lumikengät jo vuokrattu.

Eräs Yhdistyksen vuokravastaava
Resurssien Tehokas Käyttö


Kun yhdistyksellä on käytössään välineitä tai tiloja, jotka eivät ole jatkuvassa käytössä, Rendoorin avulla ne voidaan laittaa vuokralle. Näin yhdistys voi tuottaa lisätuloja ja samalla vähentää hukkaan menevien resurssien määrää.

Ekologisuus ja Vastuullisuus

Rendoorin idea perustuu kestävään kuluttamiseen. Yhdistykset voivat osaltaan edistää ekologista ajattelua antamalla muiden vuokrata tarvitsemansa varusteet sen sijaan, että ostaisivat ne uutena. Näin yhdistys voi olla mukana tukemassa kestävää kehitystä ja vähentämässä turhaa kulutusta.

Yhteisöllisyys

Rendoorin kautta yhdistys voi laajentaa yhteisöään. Vuokraamalla varusteita tai tiloja muille yhdistyksille tai yksityishenkilöille, syntyy luontaisesti uusia kontakteja ja mahdollisuuksia yhteistyöhön.

Lopuksi

Rendoor ei ole vain vuokrausalusta. Se on keino tehdä yhdistystoiminnasta tehokkaampaa, ekologisempaa ja yhteisöllisempää. Kokeilemalla Rendooria yhdistyksesi voi löytää uusia tapoja palvella jäseniään ja samalla tukea kestävää ja vastuullista kuluttamista.

Katso mitä kaikkea Rendoor voi tarjota yhdistyksellenne oheisesta linkistä: Liity kumppaniksi

Kommentit

Vastaa

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.

Membership

An active membership is required for this action, please click on the button below to view the available plans.

%d